sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

KESKIKESÄN KIRSIKKAKAKKU

Juhannus on taas tältä vuodelta juhlittu. Omalta osaltani se kului mummilassa saunomisen ja grillailun parissa. Satoi vähemmän, mitä olin odottanut eikä ihan koko viikonloppua tarvinnut onneksi istuskella sisätiloissa. Kylmä oli kuitenkin ja mikä olisikaan parempi herkku viileänä kesäpäivänä kuin tuhti kirsikkakakku.

Ohje on Valion, löytyy täältä, eikä siinä säästellä kirsikoita, kermaa eikä suklaata, jota tulee tummana pohjaan ja valkoisena kuorrutukseen. Ihan käden käänteessä tätä ei tee, eli parempi aloittaa perjantaina, jos haluaa nautiskella lauantaina. Raikkautta kakkuun saa käyttämällä kirsikoiden sijaan mansikoita tai vadelmia, mutta viileään kesäsäähän tummat ja kypsät kirsikat sopivat mielestäni täydellisesti!



Tulevalla viikolla onkin aika kaivaa matkalaukku esiin ja etsiä kesävaatteet neuleiden ja pitkien housujen seasta. Kohta äitiyslomalainen pääsee äitiyslomamatkalle :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti