MINUSTA

VALEBALLERINA?

ValeBallerina-blogin nimi kertoo jotain minusta.
Lapsuuteni rakkain harrastus oli baletti. Vaikka harrastus kesti vain 3-4 vuotta on rakkaus lajiin säilynyt näihin päiviin. Miksi lopetin? Kotipaikkakunnallani balettia opettanut opettaja "hylkäsi" meidät ja muualle ei ollut mahdollisuutta mennä lajia harrastamaan. Miksen jatkanut? 16-vuotiaana kotoa muutettuani itsetuntoni oli aivan liian heikko, että olisin uskaltautunut balettikouluun - olin ollut pienenä jopa hyvä lajissa, joten en olisi kestänyt osaamattomuuttani tai vuosien tausto johtunutta heikkouttani. Olen siis erittäin feikki ballerinana, mutta muutoin koko ajan aidompi ihmisenä.

Rakastan muotia ja vaatteita, joskin 15-25 vuotiaana olin paljon tietoisempi trendeistä kuin nyt 10-20 vuotta myöhemmin nukkavieruna perheenäitinä. Sisustaminen on tullut kuvioihin vähän myöhemmin oikeastaan sen jälkeen, kun aloin työskennellä sisustustekstiilien parissa. Hyvä ruoka ja juoma ovat elämän suola - olen horoskoopiltani härkä eli tietäähän sen - nautiskelija. Liikunta on kuitenkin aina ollut isossa osassa elämässäni. Juokseminen on valikoitunut salitreenin ohella harrastukseksi, koska vuoden 2009 jälkeen työ ja opiskelu sekä vähän myöhemmin työ ja perhe ovat rajanneet mahdollisuuksia aikataulutettuun harrastamiseen.

Aloitin tämän blogin kirjoittamisen, kun ensimmäinen lapseni oli 8-9 kuukauden ikäinen. Nyt 2016 lokakuussa F1 täyttää jo kolme! Kesän kynnyksellä syntyi toinen lapsemme, ihana tytön tylleröinen F2 :)

Blogi on elellyt omaa hiljaista eloaan ja etsinyt omaa uomaansa, mutta toivon loppuvuoden 2016 ja tulevan vuoden 2017 olevan blogin suhteen toista maata. Eli tavoitteena oman äänen löytäminen ja reippaampi postaustahti. Postaustavoitteen lisäksi ensi vuodelle on kaksi muuta tavoitetta, liikunnallista sellaista. Naisten10 toukokuussa ja syksyllä puolikas. Tulikohan haukattua liian iso pala ;) Tavoitteitahan pitää olla, tarvittaessa muokataan niitä sitten matkan varrella.

Luvassa siis juoksuun liittyviä postauksia, vähän perhe-elämää ja tyylijuttuja kirppisvivahteella 😉

Tervetuloa blogini matkaan!

xxx Katja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti